close

Welcome to my blog!

Salut! Sunt Teo

Înainte să îți spun câte ceva despre mine, să începem mai întâi cu numele… De ce Grow better together?

Pentru că suntem ființe sociabile, nu putem trăi singuri și avem nevoie de afecțiune, de vorbe de încurajare și se sprijinul celor dragi; pentru că împreună (together) putem reuși să realizăm lucruri extraordinare; pentru că avem o familie care ne crește și acela e primul loc unde trebuie să simțim că aparținem și suntem iubiți. În familie creștem (grow) și ne dezvoltăm, ca mai apoi să putem merge în lume să împărtășim ceea ce am învățat și să continuăm să ne dezvoltăm, iar când știi că ai sprijinul celor din jurul tău orice devine mai ușor și va ieși mai bine (better).

girlpower_0 Despre

Astfel, am creat acest blog fiindcă îmi doresc să contribui cât și cum pot la fericirea altora și fiindcă toți copiii merită să fie fericiți. Sunt pasionată de subiectul de parenting, de cum să educi și crești copiii deoarece am putea trăi într-o lume mult mai bună dacă lumea ar fi mai atentă la cum își crește copilul. Ar exista mai multe persoane fericite și mai puține axioase, mai multe persoane încrezătoare și mai puține timide, retrase, mai multe persoane care dau frâu liber creativității și mai puține persoane închise, constrânse, care vor evita să se exprime.

Niciodată nu e prea târziu ca să schimbi ceva dacă îți dorești asta cu adevărat și nu o să renunți. Da, o să fie greu. Da, era mai bine dacă începeai mai devreme, dar contează că vrei. Începe din familia ta, cu relația cu copilul sau nepotul tău.  Totul începe de la noi, de la exemplul pe care îl dăm și cum ne comportăm  cu persoanele cu care interacționăm. Dacă vrem o lume mai bune, trebuie să începem cu noi (câtă dreptate avea Ghandi 🙂 )

Am început să „lucrez” cu copii prin liceu făcând voluntariat ceea ce mi-a schimbat mult gândirea, perspectivele și scopurile. Am continuat să fac voluntariatul, astfel că după liceu am decis să plec 9 luni într-un proiect europeam (SEV) într-o altă țară, iar apoi am făcut facultatea de Pedagogie aici, în Baia Mare.

Și înafară de faptul că îmi place să lucrez foarte mult cu copii, am o pasiune limba engleză de mică, am fost norocoasă să am de la început un pofesor care să îmi placă, mi-a plăcut instant această limbă noua (când am auzit-o prima dată la gradiniță) și nu m-am săturat de ea de atunci. Mă uitam la desene animate și ascultam multă muzică în engleză și așa am ajuns să gândesc în cea mai mare parte a timpului în engleză (știi tu cum e când îți ceri ție însuși sfaturi, când vorbești de unul singur sau când meditezi la sensul vieții). Așa că, vreau să împărtășesc cu voi aceste două pasiuni.

Așadar, veți găsi pe acest blog atât articole cu sfaturi și sugestii legate de educație cât și lecții și pachete de lecții de engleză.

Mă puteți urmări pe Facebook, Instagram și abonați-vă la Newsletter ca să primiți un cadou drăguț!

grow-together Despre